Aanmelden

Onze school kent een open aannamebeleid. Dat betekent dat ieder kind in principe welkom is. Het is prettig als u voor informatie of aanmelding een afspraak maakt met de locatiedirecteur. Hij kan u alles over de school vertellen en uw vragen beantwoorden.

U wilt uw kind aanmelden voor onze school? Dank u wel voor het vertrouwen in onze school. Veel ouders kiezen bewust voor de Zevensprong. Gezien de grote belangstelling kunnen wij nog maar een beperkt aantal kinderen inschrijven.

Samengevat ziet het er als volgt uit:

·        Onze school zit vol voor de groepen 2 tot en met 8.

·        In onze huidige groepen 1 (geboortejaar 2014) hebben we nog plek.

·        Voor kinderen met het geboortejaar 2015 zitten we ook vol.

·        Kinderen met het geboortejaar 2016, 2017 of 2018 kunnen nog bij ons op school terecht.

Er is altijd de mogelijkheid om voor een bepaalde groep op de wachtlijst geplaatst te worden. Heeft u vragen, wij zijn altijd bereid deze te beantwoorden.

Aan het eind van het gesprek krijgt u de aanmeldingsformulieren. Wij vragen u deze formulieren zorgvuldig in te vullen. U kunt de locatiedirecteur telefonisch bereiken via (055) 360 49 44 of mail: directie@zevensprong.nu

Lees meer in het hoofdstuk ‘Aanmelden’ in de schoolgids.

Pythagorasstraat 384
7323 HW Apeldoorn

telefoon:

directie@zevensprong.nu

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep